ЗАВАНТАЖИТИ

ЦІКАВА ІНФОРМАЦІЯ

Еколін

Унікальний плівковий матеріал, на основі олефінових полімерів і карбонату кальцію, що немає аналогів в світі. «Еколін» був розроблений в Швеції (1999 р). До його складу входить унікальний біополімерний матеріал. Основні особливості цього матеріалу — близькість упаковки (стосовно хімічного складу) до яєчної шкарлупи, здатність до саморозкладання, в тому числі і під дією ультрафіолетового проміння, а також безпека для здоров’я людей і навколишнього середовища.

ЕколінКрім екологічності, упаковка «Еколін» має ще цілий ряд переваг: високу міцність, високі волого-, світло-, жиронепроникність, екологічну чистоту. Продукти, запаковані в «Еколін» можна підігрівати в мікрохвильових печах, що є дуже зручно.

Використовують для фасування молока, йогуртів, сметани, масла, сиркових мас, сирків, жирів, ліків тощо. Середня граматура становить 85 г/м2.

Крім того, упаковки з матеріалу «Еколін» є дуже ергономічною — упаковка стійка і її зручно ставити на будь-яку поверхню, завдяки своїй формі відривний носик має механізм самозамикання, який забезпечує герметичне закриття вже розкритого пакету, що дозволяє молочним продуктам довше зберігати свої корисні властивості і перешкоджає стороннім запахам впливати на продукт. І знову ж таки, відкритий продукт просто в пакеті можна підігрівати в мікрохвильовій пічці. Це дуже зручно для пакування молока.

Для пакування масел та маргаринів може повністю замінити фольгу, забезпечуючи довготривале збереження цих продуктів.

«Еколін» збільшує термін зберігання продукту навіть у відкритому вигляді. Унікальний, за рахунок наявності крейди, склад упаковки не впливає на якості продукта і не забруднює навколишнє середовище при подальшій переробці.
Після наливання напою упаковка сама закривається так, щоб сторонні запахи не могли проникнути в середину. Після захоронення упаковка розкладається під дією ультрафіолетових променів протягом декількох місяців.